keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Krishna, Buddha, Krishna, Buddha...

Krishna, Buddha, Krishna, Buddha...


Joskus Mestarin nimi, Thirumular, ei tunnu sopivan Hänelle. Joskus minusta vain tuntuu että Hänen oikea nimensä tai nimi jolla haluaisin kutsua Häntä, ei ole Thirumular.


Olin virittynyt Mestarin läsnäoloon ja maistelin mielessäni Hänen nimeään, joka ei nyt tuntuvan osuvan kohdalleen. Joskus näin tapahtuu.


Millä nimellä minun pitäisi kutsua sinua, Mestari?”, kysyin vaistomaisesti.

Miten olisi Krishna tai Buddha tai ...” Hän alkoi luetella.


Tämä kuullessani vilkaisin Häneen ja repesimme molemmat nauramaan.


Hetken kuluttua aloin laulaa ”Om Thirumular Namaya” - mantraa mielessäni jolloin tunsin kohottuvani sekä oloni muuttui rauhan ja autuudentäyteiseksi.


Useita tunteja myöhemmin kun istuin ulkona puutarhassa, pyysin Mestaria antamaan minulle Siddha Healing-hoidon. Tämä on muinainen hoitomenetelmä Siva Jooga-perinteessämme. Useiden päivien ajan kehoni oli ollut enemmän tai vähemmän huterantuntuinen sillä olin kohdannut joitain hyvin syviä alitajuisia pelkoja itsessäni jotka löytyivät häntäluun tyvestä. Tällaisten asioiden kohtaaminen jotka osuvat suoraan ihmiskehon juureen, Maa-elementtiin ja ”palapelin palojen” uudelleenjärjestyminen voi viedä hyvin tovin toipua.


Kun tunsin Sivan parantavan energian huuhtelevan kehoani, Mestari tuntui olevan keskittynyt erityisesti häntäluun kärjen kohdalle kuin Hän olisi korjannut jotain erityistä vikaa. Kun Hän teki niin niin Hän hyräili itsekseen,


Krishna, Buddha, Krishna, Buddha...”


En voinut olla huvittumatta ja hurmaantumatta Hänestä. Jälleen kerran.


Sellainen Satguru Mularji on.


Om Nama Shivaya,

- Babananda, 29.6.2011

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti