tiistai 15. maaliskuuta 2011

Rakkaimpani, Täytä Minut Hengelläsi

Rakkaimpani, Täytä Minut Hengelläsi


  • Isha Natha


29.huhtikuuta 2009:

Nyt tarvitaan henkistä vallankumousta. Ihmiskunta on saapunut jyrkänteen reunalle ja muutoksia tulee tapahtua. Tämä muuntautuminen laajemmassa mittakaavassa syntyy jokaisen yksilön sisältä käsin. Tämä on jokaisen olennon työ Maan päällä ja muissa maailmoissa. Maan päällä ei ole paljoa Jumalallista Rakkautta tai Jumalallisen ilmentymiä missään muodossa vaan vain egon ja itsekkyyden tuotteita. Tämä ei voi jatkua. Suunnanmuutos on tarpeen.


Kaikki oleva ja elävä on Yhtä. Kaikki on tullut yhdestä Jumalasta ja on ikuisesti yhtä Jumalassa. Sinä, minä, tämä, tuo... nämä ovat vain nimiä ulkoisille muodoille, olemassaolon todellisuus piilee siinä mitä ei silmällä voi nähdä, eikä korvin kuulla. Kun tulet sillan päähän niin huomaat jo miten kaikki aiemmin totena pitämäsi ei näytäkään enää samalla tavoin todelliselta kuin ennen. Kun onnistut ylittämään sillan ja saavut Jumalan luo, tiedät mikä on todellista ja mikä suhteellista mutta tämäkin ero on vain näennäinen. Kaikki on yhtä Jumalassa, ikuisesti.


Silta, jonka mainitsin on Pyhä Henki, luodun ikuinen syke, joka vaikuttaa kaikessa ja mahdollistaa kaikenlaisen elämän. Se on Ääni ja Valo. Kun kypsyt sisäisesti ja saavut sisäisesti sillan alkupäähän niin tiedä, että sen toisessa päässä on Jumala ja Hän on odottanut sinua siellä pitkän aikaa, siitä lähtien kun Hän sinut itsestään loi ja laittoi sinut maailmaan. Hän odottaa sinua, jokaista meistä tasavertaisella kaipauksella ja ottaa meidät Rakkaudella ja avosylin vastaan. Hän ei välitä siitä mitä me olemme tehneet ja ajatelleet, Hän vain kaipaa meitä takaisin Itsensä luo, jotta Hän voi olla yhdessä lastensa kanssa. Ymmärrätkö mitä tämä tarkoittaa? Sinun kotisi on Jumalan luona ja meillä kaikilla lapsilla on yksi koti yhdessä Jumalassa. Me kaikki olemme tulleet samasta Luojasta, Hänen tahdostaan ja siunauksestaan, emme tämän tai tuon jumalan tahdosta. Isä on Yksi ja Hän on meidän kaikkien Luoja ja Rakkaimpamme.


On olemassa monia keinoja päästä sillanpäähän, joka johtaa meidät takaisin Jumalaan. Yksi niistä on rukous. Se hiljentää tietoisuutesi ja voit helposti kuulla Äänen, joka kumpuaa sisältäsi. Minun, Kristuksen, siunauksella pääset matkassa eteenpäin kun vain rukoilet ja annat itsesi edes hetkeksi maailmallisten askareittesi lomassa hiljaisuudelle, silloin voit kuulla Pyhän Hengen virran, paljojen vetten äänen. Kun hiljennyt ja asetut paikoillesi niin avaa sydämesi. Ajattelet, että se on vaikeaa mutta ei se ole, istut vain alas ja hengität syvään rauhoittuaksesi, sitten sanot


"Rakkaimpani, täytä minut Sinun hengelläsi"


ja silloin sinä täytyt. Ehkä olet joskus kokenut tämän tai muistat tämänkaltaista tapahtuneen sinulle joskus aikaisemmin. Nyt on aika syventyä ja paljastaa se mitä ulkoisen kuoren alla todellisuudessa olet. Joten kun istut alas ja annat henkesi rauhoittua, anna niiden hiljaisten rukoussanojen virrata sydämestäsi Hänelle niin kuin sinusta itsestäsi tuntuu parhaalta ja luontevimmalta. Alat vain puhua ja rukoilla ja kun jatkat tätä edes lyhyen ajan niin huomaat, että kohoat sisäisessä tuntemuksessasi ja alat kuulemaan tuon Äänen, näkemään Valon ja näin saavut sillanpäähän, Pyhän Hengen yhteyteen, joka edelleen vie sinut Isäsi luokse. Muista, että sinun kuuluu olla avoin. Avaa sydäntäsi edes hieman raolleen, edes vähän, niin tunnet varmasti kohoavasi rauhaan ja hiljaisuuteen. Kun saavut sillanpäähän niin minä, Jumalan Poika - Kristus, olen siellä ohjaamassa sinut eteenpäin.


Ihmiskunta on viimeisten usean vuosituhannen aikana joutunut epäilyksen ja harhan valtaan. Niin voimakas on kaksinaisuuden harha, että se saa lapsen unohtamaan oman kotinsa ja vanhempansa! Näin on käynyt ihmiskunnalle ja nyt on aika lasten palata koteihinsa, omien rakkaiden vanhempiensa luo. Olet oppinut nyt yhden helpon ja yksinkertaisen tavan pyrkiä takaisin kotiisi.


Ja muista, että Minä olen sinun apunasi ja turvanasi kun aloitat hiljentymisen. Minä pidän sinusta huolen ja vien sinut kotiisi. Mutta sinun täytyy tehdä aloitus ja ponnistaa rukouksen ja rakkauden sanojen voimalla Pyhän Hengen yhteyteen. Ymmärrät kyllä kaiken paremmin kun pääset alkuun, saat kysymyksiisi vastauksen. Tiedä, että Jumala on Rakkaus ja Jumala on sinut luonut, joten myös sinä olet läpeensä puhdasta Rakkautta mutta olet vain tottunut näkemään asian toisin. Kun hiljennyt, rukoilet ja kuuntelet sisäistä Ääntä niin opit tuntemaan, että sinäkin olet kaikesta huolimatta puhdasta Rakkautta. Tämä on tämänpäiväinen opetukseni. Ponnistele eteenpäin, Minä - Jumalan Poika, olen sinun apunasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti