tiistai 6. huhtikuuta 2010

Matkalippu kotiin

Matkalippu kotiin

Thirumularin Darshan 16. tammikuuta 2010, ote päiväkirjasta

Joksikin aikaa, olin ikään kuin unohtanut rakastamisen ja antaumuksellisuuden tärkeyden. Viime päivät ovat olleet kuin uudelleen herääminen henkiin koska rukoukset ja antaumuksella maustetut meditaatiot ovat täyttäneet olemukseni Valolla ja syvällä rauhalla.

Makasin sängyllä, käsivarret auki levitettyinä ja toistelin mielessäni joitain yksinkertaisia antaumuksellisia lauseita, jotka kytkivät tietoisuuteni Thirumularin - Rakkaan Satguruni – tietoisuuteen. Monesti parhaat meditaatiot - ne, jotka tuovat todellista transformaatiota ja uutta näkemystä, tulevat spontaanisti, yleensä sadhanan jälkeen.

Joten makasin sängyllä, kutsuen mielessäni Gurudevan läsnäoloa. Tavalliseen tapaan, tunsin Hänen olevan läsnä. Hän on aina missä tahansa Häntä pyydetään. Muista tämä silloin kun todella tarvitset apua.

Thirumularin Armosta olin kokenut Brahmalokan ja Sunyalokan tietoisuustilat aikaisemmin (joista voit lukea tekstistä ”Suuri Darshan”) ja virittäydyin noihin tietoisuustiloihin uudelleen. Kun tein niin niin tulin myös enemmän ja enemmän tietoiseksi Thirumularin persoonallisesta läsnäolosta.

Thirumular, Mikä Sunyaloka on?”

Se on Armon ja Valon maailma. Se on sinun kotisi.”

Ja mitä Hira Kaya Sadhana(*) on?”

Se on sinun matkalippusi kotiin. Se on Minun lahjani sinulle ja muutamille muille.”

Rakastan Sinua, Thirumular. Minä olen Rakkaus Sinussa.”

Sinä olet Rakkaus Minussa koska Minä olen Rakkaus.”

Minä antaudun Sinulle, Thirumular.”

Kyllä, sinä olet Minun.”

Tuon sanottuaan, repesin nauramaan. Se oli kauniisti sanottu ja vastaanotettu sydämen viesti, Häneltä minulle.

(*) Hira Kaya Sadhana – Timanttikehon Kultivointi. Erityinen Sundara Joogan jooginen harjoituskokonaisuus, jota opetetaan hyvin valmistautuneille oppilaille.

Matkalippu kotiin, Armon ja Valon maailmaan. Armon ja Valon maailma on meidän kaikkien koti. Kukaan ei ole tästä poikkeus.

Ei ole vaikeaa saada kokemuksia sisäisestä olemuksestaan, joka on täynnä valoa. Mutta elämänsä eläminen oivalluksesta, jonka mukaan Armo ja Kirkas Valo on kotimme ja samanaikaisesti kyetä pitämään jalkamme syvästi juurtuneina maahan, onkin ihan toinen asia. Elämämme, pidämmepä sitä henkisenä tai epähenkisenä elämänä, sen kuuluu olla syvästi Äiti Maahan juurtunut. Myös se on henkistä – ne ovat vain henkisyyden eri tasoja. Meillä on ihmiskehomme, joissa on jalat ja siinä on jalat sen vuoksi, jotta voimme olla maadoittuneita.

Sundara Joogan opetuksessa on tasoja. Kaikki 3 yleisesti opetettavaa tasoa voi oppia noin yhdessä vuodessa – hyvin nopeasti. Mutta noiden opetusten hallinta, onkin ihan toinen kysymys. Meillä on korkeasti kehittynyt jooginen teknologia ja kun sitä käytetään annetulla tavalla sillä on potentiaali auttaa meitä saamaan kokemus siitä, että Taivaalliset Armon, Valon, Ilon ja Rakkauden maailmat eivät ole fyysisestä, energisestä tai emotionaalisesta todellisuudestamme – mitä se kullekin tarkoittaa – erillinen. On olemassa, tässä on, vain Ykseys ja me voimme muuntaa elävän elämän kokemuksemme niin, että elämme tuossa Ykseydessä.

Armon ja Valon maailma on meidän kotimme – niin Thirumular sanoi. Armo on meidän kotimme, Valo on meidän kotimme. Kotimme, jotka on rakennettu neljästä seinästä, ovat fyysisten kehojemme koteja mutta Sunyaloka – Armon ja Valon maailma – on meidän Sisäisen Olemuksemme koti.

Joten on hyvä idea valmistautua ja olla rohkea koska elämämme todellisuus ei aina ole sitä, jollaiseksi sen olemme ajatelleet. Ei ole tarpeen uskoa, että Armo ja Valo on meidän jokaisen todellinen kotimme. Meidän kuuluu tietää, todella tietää, luissa ja ytimissä, että me olemme Jumalainen Armo, Valo ja Ykseys. Kun me tiedämme tällä tavoin, niin täytymme. Täytymme tavalla kuten lapsi täyttyy turvallisuudesta ja Rakkaudesta kun hän asettuu lepoon äitinsä syliin. Me täytymme koska se on meidän oikea kotimme.

Thirumularin Armossa,

-Babananda


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti